София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

Биоревитализация-за-лице-с-дермаролерЗнаете ли, че когато нанасяте крем върху лицето си, едва около 0,3% от активните му съставки проникват в кожата? Затова Ви трябва устройство, което да дава път на козметичните продукти, за да достигнат по-дълбоко във Вашата кожа.

Так ефектът е много по-голям и видим. Необходимостта за проправяне на път на козметичните продукти, предизвика съзадаването на нов продукт наречен дермаролер. Дермаролер е уред за микроперфорация на кожата.

Логиката, лежаща в този метод е неопровержима и резултатите са видими. Само за няколко минути апликация на дермаролер върху кожата, създаваме милиони микроперфорации. Дермаролер открива пряк път на активните вещества до важните слоеве на кожата. Клинично е доказано, че микроперфорацията на дермаролер предизвиква и стимулира кожата да образува собствен колаген и еластин. Дермаролер за мезотерапия активира естествено регенеретивните процеси в кожата.

Процедурата, която извършва дермаролер е изключително силно и резултатно средство за цялостно подновяване на кожата. Дермаролер успешно повлиява на следоперативни белези, бръчки, белези след акне, пигментни петна, а също така може да бъде прилаган и на тяло. Методът на дерморолер е доказал себе си, като достойна алтернатива на лазерния ресърфисинг и лазерни манипулации. С дермаролер за мезотерапия може освен да се премахнат бръчки, да се възстанови еластичността на кожата, да се подобри нейният тонус или да изравни тена. Дермаролер за мезотерапия е съвременно чудо в дерматологията. Реално дермаролер представлява валяк с дръжка, върху който има множество микроигли. Иглите на дермаролер са с 24 карата чисто злато. Чистото злато без примеси не предизвиква алергия и това гарантра безопасността на дермаролер. Съвместно с дермаролер за мезотерапия се използват и различни козметични препарати, коктейли и ампули. Необходимият цикъл за цялостен ефект от процедурата е пакет от десет терапии, гарантиращи желаната промяна в нас и нашата кожа.

Angel style има удоволствието да Ви предложи бижуто , което Ви прави красиви, без да се налага да го носите!