София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

Какво е Радиочестотен лифтинг – RF?В съвременното динамично ежедневие клиентите изискват все повече и повече. Тяхното желание е безболезнено и ефективно премахване на бръчките без това да налага продължително отсъствие и травмиране.

На какъв принцип действа апаратът за Радиочестотен лифтинг – RF? Радиочестотен лифтинг – RF е вид електрически ток, който преминава през нивото, където е разположен колагена и еластина в дермата.

Преминавайки през кожата, той избира път на най-ниското съпротивление, а по-ниско съпротивление имат влакната, които са отпуснати и изтънели, т.е. вече остарели.

Малките и здрави влакна оказват по-силно съпротивление и а пропуснати от токовите вълни. Следователно се премахват избирателно само изтънелитевлакна. Оттам идва и бързият ефект на Радиочестотен лифтинг – RF.

На каква възраст се препоръчва да се започнт процедури с Радиочестотен лифтинг – RF? За Радиочестотен лифтинг – RF няма ограничение във възрастта. СЛед 25-30 години вече е добре да се започне с Радиочестотен лифтинг – RF с цел превенция на стареенето на кожата, за да не се допусне отпускането й защото когато има вече голямо количество увиснала кожа и повече бръчки, те не могат да се отстранят напълно.

Колко процедури с Радиочестотен лифтинг – RF са наобходими? Обикновено е необходим еидн курс от 5-6 процедури с Радиочестотен лифтинг – RF за илице и 8-10  процедури Радиочестотен лифтинг – RF за тяло (при по-голяма отпуснатост могат да се направят вда курса с процедури Радиочестотен лифтинг – RF).

След колко време се забеязва ефектът от Радиочестотен лифтинг – RF? Още след първата процедура с Радиочестотен лифтинг – RF може да забележите видимо освежаване на кожата, но истинският ефект настъпва между третия и петия месец от употребата на Радиочестотен лифтинг – RF, защото както казахме вее натрупването на колаген е един дълъг и сложен процес.