София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

lak2Процедурите за маникюр и педикюр могат да се разделят на:

Козметиката, която използваме  с салона е на най – известните фирми:

Класическият маникюр е познат на дамите от всяко поколение и до днес той все още е актуален. След оформянето на нокътната плочка ръката се потапя във ваничка с ароматни соли и топла вода, за да омекнат кутикулите. Отстранявнето на кутикулите става след избутване с нетален илии дървен избутвач и се отстрняват със специални за целта ножичкии или клещи. Макар да съществуват вече много продукти спомагащи омекотяването и премахването на кутикулите, хората с по-прилепнали и чувствителни кожички предпочитат класическият метод за накисване.

lak1Shellac – звучи като перпето мобиле, но е факт. Shellac е мечетата на всяка дама – безупречен маникюр за няколко седмици, без шанс за размазване на лака, без да губи блясъка си, продукт които се отстранява лесно и без да уврежда нокътнта плочка и в същото време създава здравина и устойчивост. Shellac е вече утвърдена марка на светоният пазар, това е хибрид между гел и лак, нанася се по познаният ни начин на стандартно лакиране, но се изпича като гел. Изпичането гарантира както за непоклатимоста на лака, така и за перфектният му вид, като Ви отнема удоволствието да развалите цвета още на излизане от салона. Shellac е не просто лак, а един революционен продукт.

 

 

lakShellaс е идеално приложим както на ръцете, така и на краката. На всяка дама е познат момента с разваленият на палеца лак, било то лакиран преди минути или дни. Единствено с Shellac не е нужно да се замисляте с какви обувки ще бъдете след педикюр и какъв е сезона. Перфектната визия на една дама не прави компромиси с нищо или както се казва, тя трябва да е перфектна от глава до пети и именно това държим да постигнем и ние.