София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

лимфен-дренаж-вакуумЛимфен дренаж – вакуум метод , базиран на използването на ниско – честотен ток с променлив поляритет, въздействието на който подобрява лимфния дренаж .

Импулсите, предавани от нервните окончания  стимулира мускулните влакна , които  леко се съкращават , като по този начин създават натиск върху кръвоносните съдове и стимулират  очистването на лимфната система.

лимфен  дренаж – вакуум  работи ефективно с подкожната мастна тъкан , което кара  лимфната система активно да се освобождава от натрупаната течност,подкожни мазнини  и отпадъчни продукти , което води до постепенно намаляване на целулитните образувания.

Програма за отслабване , както и всяка антицелулитна програма следва да включва процедури за лимфен дренаж , както тя насърчава премахването на продуктите от разпада на мастните клетки и помага за детоксикацията на организма като цяло. Лимфен дренаж – вакуум – процедура се препоръчва като превантивна мярка.

Показания за лечение:

  • подуване
  • целулит
  • затлъстяване
  • венозна недостатъчност
  • намалява портокаловата  кожа
  • предотвратяване на дълбока венозна тромбоза

Противопоказания:

  • бременност
  • онкология
  • повишена склонност към тромбоза

лимфен дренаж вакум метод 

лимфен дренаж вакум метод 

лимфен дренаж вакум метод – подобрява състоянието на кожата и подкожната тъкан. Той помага за почистване на кожата от натрупвания, различни чужди частици задържани в порите  , от живеещи на повърхността  микроби. В допълнение класически масаж нормализира мастните и потните жлези , почиства порите от секрети , активизира лимфната система и кръвообращението на кожата,  като по този начин повишава нейната гъвкавост. Всичко това прави кожата еластична, кадифено розова и повишава нейната устойчивост на температура и механично натоварване . Класически масаж подобрява кожата и мускулния тонус , така че кожата става по- еластична, гладка и плътна . Но това действително е така,  необходимо е  да се следи внимателно чистотата на кожата.

лимфен дренаж вакум метод  има положителен ефект върху периферната нервна система. Той  е в състояние да намали или да спре болката , подобряване на нервната проводимост , за да се ускори процесът на възстановяване от контузия , предотвратяване, намаляване образуването на вторични промени в ставите и мускулите в областта на увреждане на нервите .

лимфен дренаж вакум метод  -правилния избор на метод и неговото използване , с правилна дозировка , има благоприятен ефект върху цялото тяло , подобряване на общото благосъстояние , увеличаване на неговата жизненост. 

лимфен дренаж вакум метод