София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

Парафинова терапияПарафинът в процедурата за парафинова терапия осигурява възможност да се ускорят оздравителните процеси в тялото, да се отпуснат мускулите и да се успокои напрежението и болките в ставите.

След парафинова терапия ръцете са видимо подмладени!

Едно от често пропусканите предимства на парафиновата терапия е свойството да възстановява водния баланс на кожата, да отваря порите, да подобрява работата на мастните и потни жлези, да повишава циркулацията на кръвообръщението и като резултат да води до цялостно успокояване на третираните участъци.

Ръцете ни са натоварени с изключително много действия и страдат от всяко външно влияние, в следствие от което се напукват, изсушават или дори се белят. Целта на прафиноват терапия за ръце е да омекоти, дълбоко да подхрани, д изравни малките бръчици и тена на кожата, също така да създаде приятно усещане за свежест и подмладяване на кожата.

парафинова терапия е изключително полезна и за прилагане на ходилата.

Както знаем кожата на краката най-често се изсушава, напуква, изпръхва или се получават мазоли. След няколко процедури петите и възглавичките стават меки и гладки, сякаш на непроходило дете. Освен тези естетични ползи парафиновата терапия има и лечебно въздеиствие и силно релксираш ефект.