София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

145Хиляди жени използват extensions. Ако това е вредно за косите им, то този метод не би бил толкова желан и търсен ежедневно от дамите на различна възраст и разностранен статус. На главата си имаме между 100 000 и 150 000 косъма и смяната им е нещо естествено. Всеки ден ни падат между 70 – 100 косъма естествена коса .

Когато е поставена професионално допълнителната коса, няма причина да увреди естествената ни коса.

естествена коса за удължаване може да се стилизира така както стилизирате вашата собствена коса. Можете да обработвате чрез (топлинна) термична обработка, а също и химически.

За по-дългото съхранение на добавената коса може да се консултирате с вашия фризьор. Той ще ви препоръча продукта с които да се погрижите за косата си в домашни условия. Ако поне веднъж седмично посещавате фризьорския салон за измиване и сешоар, вие ще запазите косата си поне една година в много добър вид. 

Удължаване на коса – Има и цени и цени, както казва народът. Изберете си коса, прегледайте и с какъв бюджет разполагате, защото ще са ви нужни и средства за поддръжка за. Не се харчете с хиляди за коса,не е оправдано.

Удължаване на коса и цени -не очаквайте хубава  коса за стотина лева. По-добре да си закупите качествена коса на по-висока цена, от колкото да платите по-малко и след кратко време да се окаже че от косата няма и спомен. Удължаване на коса – методът, който ще ви промени веднага.

Удължаване на коса – Хубава и трайна коса можете да закупите и за 200-300 лв. И така, вече сте с красива и дълга коса,а самочувствието ви е в перфектна форма. Удължаване на коса – Остава да се научите сао как да се грижите за удължената си коса и да я запазите в добър вид.   

удължаване на коса – най разумния избор

удължаване на коса – желаният избор

удължаване на коса – вашият избор