дермабразио       Диамантено микро дермабразио

 

Искате ли да имате чиста и красива кожа, без излишни несъвършенства по нея? Е, тогава подходящата за Вас процедура е Диамантено дермабразио.

 Диамантеното дермабразио се използва като нехирургична процедура за разкрасяване на  кожата чрез стерилни диамантени глави, които ексфолират горния слой на кожата, а след това чрез вакуум  изсмукват замърсяванията и мъртвата кожа.

Диамантето дермабразио е процедура, която служи за отстраняване на дефектите и недостатъците, като финни бричици, черни точки, пигментни петна както и белези от акне.

Според Американската асоциация по  естетична пластична хирургия Диамантеното дермабразио е в ТОП 5 на нахирургичните процедури за разкрасяване пред 2010 година. Също така Диамантено дермабразио става все по-популярен начин за подпладяване на кожата дори за намаляване на стриите.

 Умереното използване на диамантено дермабразио заедно с подходящите процедури за кожата, които проникват в горния слой и достигат до епидермиса, осигуряват  естествените клетъчни вещества, и подобряването на здравето на кожата. Още по добър ефект се постига, когато комбинираме Диамантено дермабразио с Ултразвук за оптимален резултат.

Специалистите препоръчват да се правят от 4 до 10 процедури, като бороят им зависи от състоянието на кожата. За поддържане на резултата от Диамантено дермабразио, се препочъчва извършване на процедурата на два три месеца, след края на основните процедури.

Диамантено дермабразио не се препоръчва при хора които:

  1. Бременни жени
  2. Купероза
  3. При използването на кремове  Retin A (ренинол) тяхното използване трябва да се спре 14 дни предеи прилаганео на Диамантено дермабразио бърху кожата.
  4. Диабет и автоимунни заболявания
  5. Хепатит
  6. Рак на кожата
  7.  Наличие на гнойно акне, охлузвания, открити рани, хепрес, брадавици

 

Добре е да се знае, че след процедура Диамантено дермабразио,  кожата на лицето трябва да се пази от слънце. Най-лесният начин за това е да използваме подходящ крем с висок фактор против изгаряне, именно за това най-подходящото време за извършване на Диамантено дермабразио е в есенно-зимния период. След тази процедура кожата ни става по чувствителна и е препоръчително да се грижим повече за нея. Нашият съвет към Вас клиентите е да използвате козметиката, която ние ще Ви препоръчаме спрямо вашия тип кожа.

 Не на последно място остава да Ви споделим и ефектите от Диамантено дермабразио:

 

1 Премахва несъвъшенствата като черни точки, милиуми и дори белези от акне.

2 Подобрява кръвообръщението на кожата.

3 Освежава и почиства кожата на лицето трайно, видимо и ефектно…

Както и много други положителни ефекти, с които ние Козметиците от Аngel Style ще ви запознаем, ако заповядате при нас на тази невероятна процедура, наричана още тайната на известните личности.

дермабразио - Подобрява кръвообръщението на кожата.

дермабразио - Освежава и почиства кожата на лицето

дермабразио – Видимо и ефектно…