София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

косаЕстествена коса  – преди всичко трябва да решим дали искаме удълженията да са постоянно прикачени към нашата естествена коса. Следващата стъпка е да определим бюджета, който можем да отделим и вложим.

Ако искаме да се радваме на дългата коса само периодично и не можем да отделим повече пари, то най-подходящият вариант за нас са удълженията на клипс /щипки/.

 

При положение, че искаме всекидневно да сме с удълженията, то трябва да имаме предвид, че на всеки 2 или 3 месеца ще имаме нужда от поддръжка на добавената коса.

  • Удължаване с капси – този метод се препоръчва за клиенти с по-дълги коси, чиято цел е да придадат дължина на естествената си коса чрез допълнителната. При този подход за удължаване е необходима между 100 и 150 гр. коса.
  • Кичурите с кератин – друг също толкова популярен метод за extensions са кичурите с кератин при естествена коса . Този способ е подходящ по-скоро за сгъстяване и внасяне на различни нюанси в косата ви. Не е изключено и удължаване посредством този начин. Тук са необходими между 100 и 150 кичури за една коса.  
  • Hair Talk – този вид е подходящ за удължаване и сгъстяване, но също така може да се използва за обагряне на косата в различни нюанси. Hair Talk методът е изключително бърз и лесен, както за първоначално поставяне, така и за поддръжка. При  удължаване с този метод, са необходими около 20 минути. Тук допълнителната коса се захваща за естествената с помощта на лепенка, която е безвредна и щадяща за косата.
  • Шиенето на косата е доста остарял метод за удължаване. Той обикновено се използва, когато естествената коса е от афро тип.