София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

gelishGELISH използва специално формулиран разтвор с гел технология и специално създадени цветни пигменти за постигането на окончателния продукт – разтворим гел лак Gelish.

Тази уникална формула и приложението й имат перфектна консистенция, отлично покритие, бързото и точно време необходимо за изпичане и лесното отстраняване.

Разтворимият гел лак Gelish може да се използва като обикновен лак с четка или за акценти в ноктопластиката, където конкретната му употреба зависи само от нашето въображение.

Услугата преминава през два етапа.

Първи етап – ревитализираща терапия за ръце – включва дълбоко  почистване на кожата на ръцете със скраб, възстановяващ и релаксиращ масаж с обогатен с минерали масажен крем, терморъкавици 

Втори етап 

  • Оформяне на ноктите по желаната форма и дължина;
  • Избутване или изрязване на кутикулата;
  • Нанася се PH –регулатор Harmony, който регулира омазняването на нокътната плочка.
  • Поставя се основата на Harmony, обогатена с кератин, която заздравява нокътя и го предпазва от раздвояване. Пече се.
  • Нанасят се два слоя от желания цвят Harmony Gelish, всеки от които се пече.
  • Нанася се топ лакът на Harmony, който предава изключителния блясък и се запазва до премахването на гелиша.
  • Накрая нокътната плочка се почиства със специфична течност Harmony.
  • Нанася се подхранващо и ароматно олио и маникюра е готов.
  • Трайност от 3 до 4 седмици.

Всеки слой на Gelish се изпича в UV- лампа и по тази начин, с приключването на маникюра сте готови веднага да използвате ръцете си. Премахва се досадното чакане за изсъхване на лака и стреса дали няма да се драснете някъде. Но най-голямото преимущество е, че гел-лакът Gelish издържа поне 30 дни, без нараняване и без загуба на блясък и ръцете са винаги блестящи и оформени.
Важно е да знаете, че не е вреден по никакъв начин за ноктите, защото има засилено равнище на Ph, което поддържа здравината им и не разваля блясъка, след премахването на лака. Gelish – първият хибриден лак, с който ще забравите за надраскания или обелен маникюр. Тази уникална формула се нанася технологично като лак, а в същото време съдържа мономери, които осигуравят лесно и нежно отстраняване. Gelish съчетава най-доброто от лака за нокти и гела, за да създаде хибрид за наситен и блестящ цвят, който се нанася лесно и издържа 2 до 4 седмици без дефекти, без износване и напукване на покритието. Времето за съхнене е практически нулево. Gelish е тънък и гъвкъв като лак и това придава естествен вид на ноктите, като в същото време ги защитава ефективно. Покритието се сваля само за 10 минути, нежно и бързо, без пилене и вредни влияния върху ноктите. Gelish ви дава възможността да поддържате естествените си нокти красиви и елегантни за дълго Забравете за размазания лак за нокти. Вече има ново поколение хибридни гел-лакове Gelish на Harmony. Изглежда като лак издържа като гел. Трайност от 3 до 5 седмици. Специално създаден за хора на които обикновен лак за нокти не издържа много време, също така и за проблемни нокти(разслоени, тънки нокти или дебели и чупливи). Гел-лакът неможе да се нарани или обели, даже и да го натиснете с нещо твърдо той за секунди си връща първоначалната форма. С помоща на Gelish вашите нокти могат да израстнат до избраната от вас дължина. Gelish Ви дава възможността да поддържате естествените си нокти красиви и елегантни за дълго.