София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

320252_201132649958597_1816756460_nГримирането е изкуство, което се крие в умението да прикриваме всички недостатъци на природата и да подчертаваме красотата си с руж, сенки, молив, червило.

Едно от задължителните неща преди да преминем към грима е да поддържате добре кожата си чиста и хидратирана. Подходяща е лайката и овесените ядки накиснати в прясно мляко.

 

  • Дневен грим – 25.00 лв.
  • Вечерен грим – 40.00 лв.
  • Официален грим  – 50.00 лв.
  • Арт грим – 50.00 лв.

Следващите няколко стъпки към гримиране ще ви покажат как да нанасяте макиажа стъпка по стъпка и да избегнете грешките в грима. Първо почиствате лицето и шията с тоник -нанасяте фон дъо тена с гъбичка, като се стараете да го разнасяте равномерно с потупвания по цялото лице и шията. Излишъка го попивате. След това нанасяте пудрата в не големи количества, особено на носа и брадичката.

Подчертавате очите в желаната от вас форма. Поставяте ружа в посика към ухото и се стараете да го слеете с цвета на лицете така че да не се отличава рязко.  Слагате грим и върху веждите като началото на веждата трябва да съвпада с началото на вътрешния ъгъл на окото.  Накрая нанасяте червилото, без да излизате от контура на устните.  Това са стъпките, които трябва да следвате за вашия макиаж. 

Награда за грим от XIV Международния фестивал на прическата и красотата

Студиото работи само с професионални гримьори. Те ще се погрижат за Вашето самочувствие и добър външен вид в тържествения ви ден. 2011 спечелихме първо място за вечерен грим.

Бъдете с грим оценен на европейско ниво!

грим – открийте своят облик