София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

images-2Кавитация – съвременен метод за справяне с наднорменото тегло и целулита с ултразвукови вълни.

Към днешна дата, кавитация е един от най-ефективните и безопасни нехирургични процедури за бърза корекция и да се отървете от локализираните мастни натрупвания, и се използва в целия свят.

Индикациите за процедурата са мастни натрупвания в проблемните области: бедрата, гърба, корема, ръцете , бедрата, седалището.

Процедурата  кавитация се предлага в Центъра за красота ANGEL STYLE. Извършвана с козметична-апаратура « Cosmestar Station – кавитация System Slimming Machine » , произведена в Швейцария , получила  най-високо ниво на удовлетвореност на клиента поради перфектни резултати.

Смисълът на процедурата е , че под действието на ултразвуковите вълни се произвеждат микроскопични  мехурчета. В следствие на налягането тези мехурчета се пукат и нарушават мембраната на мастните клетки. Мазнините стават  течност , разделят се на глицерол и свободни мастни киселини. Те се преработват черния дроб и бъбреците и чрез лимфата и отделителната система се изхвърлят от организма. Следователно , клетката е значително намалена по размер и количеството на мастната тъкан е намалена . Ултразвукът на кавитацията въздейства само върху мастните клетки , без да засяга други тъкани и клетки.

Кавитация – единственият пряк метод на терапевтични ефекти върху мастната тъкан. Това е едно много ефективно лечение за мазнини и затова с право може да се нарече нехирургична липосукция .

Процедура кавитация извършва един път на  5 – 7  дни. Необходимото количество на процедури е индивидуално.Резултат може да видите още след първата процедура ,но най – видим е след петата. Процедурата е безболезнена и удобна .

За по-добър ефект приложете следните препоръки:

  • След всяка кавитация непременно се изискват  минимум три сесии на вакуум , лимфен дренаж масаж за бързото отделяне на излишните течности ;
  • В деня на процедурата , а и след няколко дни е необходимо да се пие най-малко два литра вода на ден ;
  • Желателно е  да се сведе до минимум физически стрес , както и посети баня или сауната след няколко дни след процедурата ;
  • Премахване на мастни , високо – калорични храни и напитки по време на курса .

Противопоказания за процедурата на кавитация :

  • Бременност
  • Заболявания на : черен дроб, бъбреци
  • Онкология
  • Наличие на металните плочи в зоната на третиране
  • Пейсмейкъри
  • Нарушение на кожата и кожни заболявания в зоната на третиране