София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700
SONY DSC

SONY DSC

Фризьорски салони в София има много, ние ще ви предложим персонално внимание и грижи, които заслужавате.

Доверете се на нашите специалисти, които спечелиха много награди в конкурси в които участваха много фризьорски салони

фризьорски салони Angel Style предлагат незабравимо усещане за комфорт и спокойствие в една приятелска обстановка. фризьорски салони Angel Style ще направят всичко необходимо да се почувствате уникална и красива. В нашите фризьорски салони ще откриете много и различни процедури, които следват световните модни тенденции. Посещавайки различни фризьорски салони вие трябва да се уверите, че те имат опита и подготовката да се погрижат пълноценно за вас и вашата коса.

Имате деца или ви е трудно да стигнете до фризьорския салон Angel Style? Работите на пълен работен ден, а часовете в салоните за красота са резервирани вечер или напълно затворени, дали пък просто не сте прекалено уморени? Е, сега можем да ви представим нашия подвижен фризьорски салон!

В фризьорски салони Angel Style имаме мобилни стилисти, които ще ви посетят след предварително направена уговорка по телефон.

Цената на услугата от която искате да се възползвате е редовната ни цена от ценоразписа и 20% за посещепието.

Можете да разчитате на професионално отношение за всички предлагани от нас услуги в Angel Style.

Професионалните коафьори от фризьорски салони – Angel Style ще ви предложат подходящия цвят боя за коса, която ще придаде допълнителен релеф на прическата, ще добави жизненост в излъчването ви и огледален блясък на косите. Тайната на дълготрайното боядисване се крие в умелото смесване на комбинация от нюанси от цветовите гами на Lisap Milano & Schwarzkopf.

Не на последно място ще споделим нашето мнение относно подходящия грим за топлите сезони. Тази година професионалните грим. Препоръчват на младите дами да заложат на естественитвената визия. Съветът им е да се приддържаме към светлите цветове сенки, съчетани с малко спирала руж, и телесни гланцове за устни. Разбира се в нашите фризьорски салони – Angel Style ние ще ви посъветваме и насочим за най-добрия избор за вас!

фризьорски салони – Angel Style Ви очакват!

фризьорски салони – Angel Style ще се погрижат за вас!