София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

RF-лифтингЦентър за красота и здраве ANGEL STYLE, използвайки най-модерните технологии на козметичната апаратура , представлява  високо технологична процедура RF- лифтинг.

Значително намаляване на дълбоките бръчки , създава ясното очертание на лицето, подобрява текстурата на кожата,изглажда стрии , премахване на мастни отлагания по бедрата, задните части и корема…

намаляване на целулита –като по този начин уникален метод на RF лифтинг премахва  необходимостта от операции.

RF – лифтинг повдигане – ефективно неинвазивен метод на стягане и подмладяване на лицето и тялото , на базата на стимулиране на колаген в по-дълбоките слоеве на кожата .

Можете да видите резултата след първата процедура. След един курс на лечение , гарантирано нараства  анти -стареене ефект , което продължава за дълъг период от време. Центърът за красота и здраве ANGEL STYLE, RF – лифтинг се извършва на Swiss машината Cosmestar Station – кавитация System Slimming Machine.

RF лифтинг през последните няколко години се е променила идеята на съвременната козметология . Целият свят успешно използва процедура RF лифтинг на лицето, след като е била тествана във водещите козметични клиники. Този метод се счита за  доказан и безопасно. Търсите ли повече информация за метода, можете да видите няколко варианта за името му:

 • Безоперационен лифтинг 
 • Радиовълнов лифтинг ( radiolifting ) 
 • Радиочестотен лифтинг ( radiolifting ) 
 • Термо лифтинг (Termolifting) 

Основата на терапевтичния ефект на RF лифтинг на лицето е известна отдавна в медицината метод електротерапия – диатермия, т.е. дълбоко загряване на тъканите по – висока честота ( HF) и висока якост. Но за разлика от метода диатермия, RF  лифтинга използва  топлинни ефекти, високата честота на ток е главно на определени участъци от кожата – дермата и подкожната мастна тъкан, без да засяга епидермиса ( горния слой на кожата ).

Дермисът действа като рамка, която предоставя механични свойства на кожата – на еластичност и  здравина. Тези качества ,на дермалния слой на кожата е свързан с  колагенови и еластинови влакна , включени в нейния състав. В млада възраст колагеновите и еластинови влакна се актуализира постоянно , и с възрастта процеса на актуализация се забавя. В резултат на това, качеството и функциите на дермалния слой на кожата значително се влошава – кожата губи своята еластичност и форма, отпусната,  появяват се бръчки.

Под влиянието на топлина с висока честота, дермалния слой на кожата започва да се съживява кръвообращението и обмяната на веществата се нормализират. При определена температура колагеновите влакна започват да придобиват оригиналната еластичност и се свиват . Визуално, това се изразява в намаляване на бръчките и стягане на кожата. Топлината  възстановява работата на специалните клетки на дермалния слой на кожата – fibroklastov които започват интензивно да разрушават старите и увредени влъкна като по този начин освобождават място за нови клетки.. Младите колагенови и еластинови влакна формират нова подкрепа на кожата. След процедурата, подмладяване на кожата с RF лифтинг се появява най- благоприятна за усвояване от собствената функционална активност на кожни клетки, което води до дългосрочно стягащ ефект на кожата в тези области, в които има загуба на еластичност и стегнатост . Най-важното предимство на RF  лифтинг повдигане в сравнение с други методи е , че ефектът повдигане се постига благодарение на цялостно подобряване на кожата . “

Очевидният ефекта на процедурите RF лифтинг се наблюдава :

 • в лицето – повдигане на скулите и бузите , което представлява намаление на назолабиалните гънки , дълбоки бръчки по лицето около устата , образуване на ясно представяне на лицето и значително намалява ” двойна брадичка ” 
 • в областта на лицето – премахнати бръчки и ” пачи крак ” около очите , повдигане на горните и долните клепачи , значително намаляват торбичките под очите и намалява увисване на горния клепач 
 • в областта на контура устна – намаляване на вертикални бръчки над горната устна , образувайки по-ясно описание на устните ;
 • в ръцете – за стягане и тонизиране на кожата, намаляване на тежестта на вените поради повишената плътност на кожата , кожата на ръцете спира да издава възраста на собственика си
 • в областта на тялото – повдигане и подобряване на текстурата на кожата ( изглаждане на стрии ) , елиминира мазнини по бедрата, задните части и корема , намалява целулита , стяга кожата на корема  увиснала след раждането или бърза загуба на тегло.

Как протича процедура RF лифтинг

RF- лифтинг не изисква никаква специална подготовка . На чиста кожа на пациента се прилага специален гел , след което тя се обработва със специален апарат .  Цялата процедура отнема около 20 до 60 минути , в зависимост от въпроса , след което пациентът може веднага да провери получения ефект : кожата подмладена , стяга и става еластична . След RF лифтинг се препоръчва в продължение на няколко дни, за да се избегнат ефектите на топлина върху третираната зона (сауна , слънчеви бани и т.н.) и прекомерно упражняване .За разлика от много козметични процедури , RF  лифтинг е безболезнено. Но като всяка друга козметична или медицинска процедура , RF  лифтинг има редица противопоказания.

Основният обхват на противопоказания към процедура RF лифтинг вдигане :

 • доброкачествени и злокачествени новообразувания в зоната на третиране
 • наличие на пейсмейкър или други вътрешни дефибрилатори
 • дерматози в процедурата
 • остри инфекциозни заболявания
 • хронично заболяване декомпенсация
 • бременност , лактация
 • присъствието на метални импланти в зоната на третиране
 • Онкология

Целта е  да се знае точно дали ви показахме тази процедура и какви естетически проблеми можете да решите с помощта на RF лифтинг, Ви каним да я ползвате при нас в  ANGEL STYLE.