София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

554201Шилак, създаден от Creative Nail Design (CND) е хибридна технология за шилак . Маникюриста използва специални оцветени гелове, който дават минимум двуседмични добри резултати, на ниски цени.

Процедурата по полагането на шилак започва с добро промиване на нокътя с алкохолен разтвор, последвано от полагането на специален UV основен лак, след което се изсушава под UV лампата.

След това се продължава с нанасянето на поне два слоя цветен uv лак, запечатан с топлак. Доброто полагане на слоевете шилак и изсушаването на всеки слой с UV лампа, дава гаранция за минимум

14 дневен перфектен маниюр на ниска цена.

Като цяло, ако се чувствате красива и заета с важни дела жена, ние определено Ви препоръчваме шилак, който Ви гарантира прекрасни цветове за много дълго време на разумна цена.

шилак еднакво лесно се нанася и премахва. Той не изсушава нокътна плочка, което й позволява да диша. Ето защо в рамките на 2-3 минути след премахването му, ноктите Ви са готови за нова манипулация. Шилак се нанася по обичайния начин с подходяща четка, която позволява да се улови цялата повърхност на нокътната плочка наведнъж. При Шилак всичко е замислено да е удобно, дори и шишенцето. Гуменото му капаче не позволява да се плъзга на пръстите, така че бутилката се отваря без проблем, дори и с мокри ръце. Шилак се втвърдява за няколко минути. С този лак не може да се страхувате да си повредите маникюра, дори ако започнете да вършите домакинска работа 3-4 минути след изпичането му. Този ефект се постига чрез свойството на лака да се полимеризира.

Shellac се нанася идеално. С него не се работи като с гел, а като с конвенционален лак. Изпича се като гела на UV-лампа, което предпазва да се запази маникюра ви перфектен във времето до като изсъхне. При премахването му не е нужно да се пили нокътя. Премахва се за около 10мин с обикновен лакочистител, тампони и домакинско фолио. Покрието се разпада и след това лесно се премахва дори и със сух тампон.

Основни предимства:

2 мин – време за съхнене на шилак

14 дни – период на маникюр шилак

10 минути – време за отстраняване на Шилак

30 минути – времето на процедурата за Шилак

Често задавани въпроси за Шилак:

1. Ако сложите Шилак (Shellac) на изкуствени нокти как той ще се задържи на гел и акрил?

– Отговорът: шеллак върху изкуствената повърхност ще се нанесе добре, но въпросът е защо? Върху гел и акрил ноктите добре задържат и конвенционалния лак. Защо да плащате за маникюр със Шилак?

2. Мога ли да сваля Шилак (Shellac) с обикновен лакочистител?

– Отговорът: Шилак се отстранява от ноктите с ацетоносъдържащи препарати. След премахването му, нокътната плочка е напълно чиста и лъскава, готова да се работи върху нея отново с лак.

3. Позволено ли е да осъществява някакъв дизайн върху ноктите (рисунки)? Може ли с Шилак да се рисува като с лак?

– Отговор: Да, разбира се. Работата с Шилак е като работата с обикновените лакове. Можете също да правите тониране, мокър маникюр и др.

4. В какво състояние ще са ми ноктите след отстраняването на Шилак?

– Отговор: При подготовка на естествените нокти за лакиране със Шилак, не се изисква използването на пили. Ноктите Ви под Шилак са леки, подобно на тези с обикновен лак за нокти. Състава на лака е уникален- 3free. Това показва липса на съставки като дибутилфталат, формалдехид, толуол и смоли, които могат да окажат негативно влияние не само върху състоянието на ноктите, но и върху Ви целия организъм като цяло! Шилак се сваля лесно от ноктите само за 10 минути без използването на пили. А когато не използвате пили за нокти, това означава, че не наранявате нокътната плочка. И като следствие, ноктите Ви остават в отлично състояние. Шилак е полезна за естествените нокти: меки и фини. Той добавя твърдост, добавя и еластичност поради гъвкавото покритие.

5. Мога ли да използвам Шилак за укрепване на напукани и счупени нокти?

– Отговор: Това зависи от състояние на ноктите, но все пак за такива нокти най-добре е използвате акрил или гел. Така ще бъде по-надеждно. Трябва да запомните, че Шилак се използва за укрепване на естествени нокти с правилната форма. При проблемни нокти използвайте акрил и гел.

6. Шилак издържа на ноктите на краката по-дълго?

– Отговор: Шилак на краката се задържа за около за 4-5седмици. Не се наблюдава чупене или разслоение.