София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

resnicy-1808167Удължаване на мигли може да се направи по два начина. 

удължаване на мигли по традиционния метод, при който в основата на вашите мигли, по целия клепач се поставя сноп от залепени една до друга мигли.

При този метод се създава тежест в клепачите и ако се отлепи дори и леко едната част от удължените мигли ще се наложи отстраняването на целия сноп от ужължени мигли. При този тип удължаване на мигли, в зависимост от вашите желания , новите мигли могат да бъдат напълно различни по дължина и плътност , дори правим удължаване на мигли с различни ефекти и с кристали . Но за да се запази ефекта , на половин месец ще трябва да прави поддръжка в салона за красота AngelStyle за корекция  на падналите удължения. Този тип поставяне на мигли се прави много по-бързо.

Япоснката технология за удължаване на мигли – ресничка по ресничка, мигла по мигла.

удължаване на мигли по японския метод (удължаване мигла по мигла ), пти който изкуствените мигли се прикрепени към основата на вашите миглите не на сноп, а и индивидуално , една до друга. Япоснката технология за удължаване на мигли е много по- издръжлива от традиционната : удължените мигли се запазват до 3 месеца , въпреки факта, че корекцията на удълженията следва да се извършва поне веднъж в месеца . 

Предимството при япоснката техника за удължаване на мигли е, че миглите могат да бъдат много различни по цвят, от традиционното черно и кафяво до екзотично сребро, лазурно, циклама или шоколад .

Забавният и така различен ефект при удължаване на мигли се получава чрез залепване на отделните изкуствени мигли в ярки нюанси към собствените мигли. 

Салона за красота Ейнджъл Стил предлага unisex услуга за удължаване на мигли. Нашите клиенти възползващи се от тази услуга са както стилни дами и модерни девойки, така и мъже. Услугата за удължаване на мигли у нас не е от дълго, но вече става все по-популярна.

Чрез удължаването на мигли вие ще имате един неотразим поглед, с едно намигване светът ще бъде ваш!