София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

145Удължаване на коса – съвременните технологии за  и сгъстяване дават възможност да изберете дължината, обема и дори цвета на желаната коса.

Всяка жена би искала да има перфектна коса. Знаете ли, че 80% от мъжете свързват късата коса с агресия и строгост. А дългата коса си остава символ на женственост, спокойствие и покорство.

Колкото и невъзможно да звучи идеята, че за един час може да промените изцяло визията си с удължаване на коса – това е реализируемо. Удължаване на коса – Тази манипулация е препоръчително да се извършва при професионален стилист. Той не само ще извърши самото удължаване на коса, но ще ви консултира и за методите на удължаване и поддръжка.

Удължаване на коса – Има два основни метода:

  • постоянен и временен – в зависимост от вашите потребности, т.е. дали искате да носите косата постоянно или ще я използвате само за официални случаи, вие и вашият стилист избирате начина на. Не на последно място, поискайте съвет за това как в домашни условия да се грижите за удълженията си. Удължаване на коса това е нещо лесно и бързо постижимо. 

Удължаване на коса – Като най-безвреден метод за удължаване и сгъстяване на косата се счита този с клипсите. Удължаване на коса – Това са своеобразни тик-так шноли със силиконови участъци, които се зашиват за самата треса и посредством които екстеншъна се закрепя здраво за косата на клиентката в нейната основа в близост до скалпа.

За повече информация посетете: Angelshair.info