София, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 2А, тел: 0888 570 700

g2_18504Ултразвук – почистване на лице без болка. Лицето е една от най-нежните и чувствителни зони на човешкото тяло.

Ние в салон Ейнджъл стил имаме уникално и достъпно за Вас дами  предложение, именно почистване на лице чрез ултразвук. Това е един съвременен, достъпен и лесен начин за постигане да мечтаните резултати за вашата кожа.

Всяка жена мечтае да изглежда красива, да има чистна и сиайна кожа без излишни несъвършенства по нея.

ултразвук – почистване е една от най-ефектните и популярни процедури в съвременната козметика, за почистване и подмладяване на кожата.

С помоща на ултразвук  лицето се почиства от дълбоките замърсявания, мъртвите рогови клетки и излишното омазняване. Този вид почистване с ултразвук е безболезнен за разлика от механичния метод. ултразвук почистването не оставя върху кожата видими следи като зачервяване и поддуване. Предимството на ултразвука, е че този вид пилинг почиства дълбоко кожата, благодарение на което спомага за подобрението на нейтоно естествено овлажняване.

Ако искате да промените себеси чрез един от най-практичните козметични методи за лице, а именно ултразвук, може да заповядаде при нас в салон за красота Ейнджъл стил.

Ултразвука тонизира мусколите на лицето и оказва лифтинг ефект върху кожата, в резултат на това тя става по мека, свежа и подмладена. Също така ултразвука стимулира произвеждането на колаген и еластинови фибри, усилва и регенерацията а тъканите.

Много жени подложили се на  ултразвук твърдят, че ефектът и резултата след първата процедура не са кои знае колко забележими. Ние държим да Ви предопредим, че ефект от процедурата има след около 3-4 прилагания.  Ултразвук бележи голям успех в съвременната козметика, като успява да реши редица проблеми свързани с кожата на лицето. Хубаво и разбира се препоръчително е да се комбинира ултразвук с Диамантено дермабразио, тогава  ефектът става изключителен , а кожата ву придобива съвсем нов вид.

Ако искате да промените себеси чрез един от най-практичните козметични методи за лице, а именно ултразвук, може да заповядаде при нас в салон за красота Ейнджъл стил.

ултразвук – нова технология

ултразвук – ново начало